Љубов и Секс

Со нив не знаете на што сте: Мажите родени во овие четири знаци се тотална мистерија за жените

Со нив не знаете на што сте: Мажите родени во овие четири знаци се тотална мистерија за жените

За ситуацијата да биде потешка, поради ова се уште попривлечни!

Има мажи кои никогаш не можеме да ги запознаеме доволно добро. Секогаш оставаат впечаток на личност на која не можете да и се приближите колку што сакате, туку само колку што таа дозволува, а тоа е обично многу малку. Тие обично се родени во овие четири хороскопски знаци.

Шкорпија

Ако има еден знак чија репутација на мистериозност ја „надминува вселената“, тоа е Шкорпијата. Овој маж никогаш нема да ви каже сè што мисли или верува. Секогаш чува тајни и секогаш има асови во ракавот што ќе ги изигра, кога и ако затреба.

Тој не сака да знаете што се случува во неговиот ум и да манипулирате со тоа. Впрочем, тоа е негова сопствена тактика кон другите, па никогаш нема да дозволи сето ова да се сврти против него.

Вага

Постои причина зошто Вагите се сметаат за мистериозни маж, бидејќи иако се дружељубиви, многу зборуваат и се екстровертни, сè што кажуваат и прават е бесмислено и никогаш не се однесува на неговиот личен живот или на она што навистина го мисли.

Риби

Рибите се чувствителни, романтични и скромни. Тие се исто така доста таинствени. Делуваат главно врз основа на својата интуиција, која – верувајте – се натпреварува со интуицијата на Шкорпијата. Тој разбираат многу, но нема да ви кажат сè што ќе видат. Ретко се „отвараат“ и само доколку навистина сте ја стекнале неговата доверба може да ви открие дел од себе.

Јарец

Јарецот поради својот изглед има атмосфера на мистерија околу себе. Тоа не е знак кој сака да зборува за себе. Седи во аголот наместо да зборува за неважни работи. Ќе зборува само ако мисли дека пред себе има извонреден соговорник, но повторно нема да открива работи за себе. Тој „купува“ информации, а не ги „продава“. И токму тоа ги тера другите да се прашуваат за него и неговиот живот.

извор: попара.мк