Радио Милева
сега и засекогаш

Со кого славеше и кому Емилија Розман му се заколна… на безусловна љубов! (ФОТО)

Со кого славеше и кому Емилија Розман му се заколна…  на безусловна љубов! (ФОТО)
Убаво е кога луѓето се сакаат, па таа своја љубов ќе ја споделат со сите останати. Така тоа го направи и македонската манекенка и модел, а во меѓувреме и дипломиран дефектолог –  Емилија Розман.
Иако со се’ уште незацелени рани од прераната смрт на нејзиниот машки идол  – нејзиниот татко Дамир, убавата Емилија го отвори ширум срцето за еден друг маж… веројатно, мажот на нејзиниот живот, нејзиното момче Јоце!

Локацијата ја потсети, па таа заедно со него го посети местото на запознавањето, на нивната прва средба… и го овековечи со заедничка фотографија која ја постираше на својот Фејсбук профил.

Од, за неа најмагичното место на светот, Розман им посака на сите други кои тука ќе се запознаат, да им донесе безусловна љубов… како што е нејзината!

на нејзиниот пост возврати и „безусловно љубениот и вљубениот“ Јоце, со свој: „Ти си моето се’! Сега и засекогаш“!!!

А пријателите им посакаа да им се множат годините… и убавините!

Останати вести од Радио Милева