Радио Милева
топлона на душа

Со цврсти докази: Елена Миленковска е најбогата на свет, а за тоа благодарна на Бога, судбината и на сопругот (фото)

Со цврсти докази: Елена Миленковска е најбогата на свет, а за тоа благодарна на Бога, судбината и на сопругот (фото)

Ежење од убаво, многу насмевки, прегратки, солзи од среќа или едноставно кажано топење од убаво беше изминатата 2022-ра година за пејачката Елена Миленковска и нејзниниот сопруг и колега Гуте Mаринковиќ.

Плод на нивната љубов најпрвин беше синчето Максим, а годинава и нивната мала принцеза Миона која направи најубава целина на нивната љубовна приказна.

Семејството е најголемото богатство за еден човек, а кога е цело, желбата за нешто повеќе е само здравје, се’ останатото може да биде на чекор од реалноста.

Најголемото богатство го има во домот на Елена и Гуте, а за тоа не треба ниту многу да зборуваат и да докажуваат – тоа се гледа.

Меѓу нивните најнови објави на социјалните мрежи застанаа покрај елката во домот со своите најмили, а мама Елена имаше да пренесе нешто многу важно:

-Најубавата случајност во мојот живот е кога те сретнав тебе, најдобрата одлука кога прифатив да бидам твоја сопруга, а најубави моменти кога ги родив овие две наши магични суштества! Благодарна сум на оваа и секоја следна година со вас!, пишува Миленковска.

Кога животот се цени во вистинска смисла, а навидум „малите“ нешта се вистински најголеми, тогаш е видливо богатството дадено од Бога!

Нега овие магични моменти од животот им траат засекогаш!

фото:Инстаграм/Елена Мленковска/ @lavida.kids.photography ,

Останати вести од Радио Милева