Радио Милева

Снеже Велков у љубовно Скопје: Ај опцуј ме… За да ме убеди(ш)… колку ме сака(ш)!

Снеже Велков у љубовно Скопје: Ај опцуј ме… За да ме убеди(ш)… колку ме сака(ш)!

Во последно време Скопје е се’ пољубовен град! Ма, најљубовен на светот! Така вика логиката…Барем онаа, испишаната! На градските графити!

Според неа, скопјани, и оние – родените и оние дојдените, најмногу се сакаат! И помеѓу себе и едни со други! Секако!

Тоа прва го сфати водителката и фитнес инструкторка Снеже Велков! Го апсолвираше најљубовниот градски графит, па го фотографираше и го обзнани на својот Инстаграм профил…

Потоа се обрати и со лична молба: „Ај едно сакање… И пцуење стајте ми… За да ме убеди ми е…“ – напишала синооката фитнес лејди. И сете останаа во прашалници?! Како сакањето и љубовта се докажуваат со пцуење? Епа така! Еве вака:

Останати вести од Радио Милева