Радио Милева

Снежана Ѓуришиќ е вистинска дама, но Саша Поповиќ откри детаљ за неа кој ги шокираше сите!

Снежана Ѓуришиќ е вистинска дама, но Саша Поповиќ откри детаљ за неа кој ги шокираше сите!

Саша Поповиќ ја карактеризираше својата колешка Снежана Ѓуришиќ како вистинска дама, но ја откри и нејзината друга страна која и е помалку позната на јавноста.

Имено, на сминањето на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“, често се случуваат кавги и недоразбирање меѓу членовите на жирито.

Посебното место го имаат Саша и Снежана, а тој опиша што изговара неговата колешка додека снимаат.

-Кога снимаше Снежана прво прашува дали е исклучен микрофонот, а кога и кажувам дека е така, таа вели:

„Што им дозволуваш толку да се „се*саат“, вели Поповиќ во една емисија и додеава дека Снежана често знае да употреби вулгарности кога знае дека не ја снимаат.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

 

 

Останати вести од Радио Милева