Промотер

Слушнете ја новата песна на Сузана Спасовска, ќе биде хит на македонските свадби

Слушнете ја новата песна на Сузана Спасовска, ќе биде хит на македонските свадби

Сузана Спасовска ја објави својата нова песна која сигурно ќе биде хит на македонските свадби.

Истата е насловена како „Девере, девере“. Текстот за песната Сузе си го напишала сама, а за музиката е задолжен Слаѓан Станишковски.

Уживајте: