Радио Милева

Случајна средба на поранешните свршеници: Како реагираше Влада Вуксановиќ кога ја виде Наташа Беквалац!

Случајна средба на поранешните свршеници: Како реагираше Влада Вуксановиќ кога ја виде Наташа Беквалац!

Манекенот после вечерата дошол во клубот со пријателите, но кога слушнал дека Наташа Беквалац пее, си отишол.

Наташа Беквалац (37) и нејзиниот поранешен свршеник Влада Вуксановиќ за малку ќе се сретнеле на нејзиниот настап во еден белградски клуб.

Манекенот бил на вечера со пријателите, а потоа заедно продолжиле во ноќен клуб, незнаејќи дека таму настапува неговата поранешна. Кога слушнал дека Наташа ќе пее, се завртел, замавтал со раката и си заминал.

Останати вести од Радио Милева