Радио Милева
Повеќе од пријатели?

Слобо е минато, еве во чија прегратка заврши Киа Коцкар, победничката на „Задруга“ (ФОТО)

Слобо е минато, еве во чија прегратка заврши Киа Коцкар, победничката на „Задруга“ (ФОТО)

Кристина Киа Коцкар стана побогата за 50.000 евра, а по завршувањето на  “Задруга”, победничката веднаш го контактирала својот адвокат за да стави крај на бракот со Слобо Радановиќ, кој јавно ја прељуби со Луна Ѓогани.

Дека  можете да стекнете нови  пријатели и во реалното шоу,  стјуардесата покажа на постираните фотографии на Instagram. Таа одлучи да ја прослави победата со нејзините цимери Ана Кораќ и Боро Сантана.

Но, сепак една друга фотографија која стјуардесата ја постави на својот Инстаграм стори, наговестува дека Киа и Сантана се толку блиски, што можеби и се многу повеќе од само пријатели?

Останати вести од Радио Милева