Радио Милева

Слоба Радановиќ откри што мисли за Кристијан Голубовиќ: „Многу сака да се истакне“

Слоба Радановиќ откри што мисли за Кристијан Голубовиќ: „Многу сака да се истакне“
фото: еон/принтксрин

Во емисијата Огњен Амиџиќ им поставуваше незгодни прашања на гостите, а меѓу нив и Слоба Радановиќ.

Какво е твоето мислење за Слоба Радановиќ?, гласеше прашањето.

– Мислам дека тој не е толку лош како што залута во светот на реалноста, тој беше премногу прифатен и сака да се истакне, но во суштина нема лоша душа – рече Радановиќ во емисијата „Амиѓи шоу“.

фото: Принтскрин

Потсетуваме, Слоба повторно е во центарот на вниманието на јавноста по сознанието дека настапува, иако забраната за собири е на сила.

Останати вести од Радио Милева