Радио Милева
Задруга

Слоба и Луна ги згрозија гледачите: Отидоа на секс во шталата, ама потоа не се истушираа!

Слоба и Луна ги згрозија гледачите: Отидоа на секс во шталата, ама потоа не се истушираа!

Веста дека Луна и Слоба минатата ноќ имале “жешка акција” на делот од имотот што не е покриен со камери, брзо се прошири меѓу учесниците во реалното шоу „Задруга“.

Блогерот и пејачката биле таму сами и имале секс во шталата. Гледачите останаа шокирани од фактот што обајцата по интимниот чин, наместо да заминат во тоалетот, односно бањата (бидејќи нема таков простор во шталата), заради основна хигиена, отидоа на друго место.

Од економскиот двор директно во дневната соба.  Слоба се појави прв, а Луна излезе малку подоцна. Таму тие продолжија мирно да разговараат со останатите учесници во шоуто.

Останати вести од Радио Милева