Радио Милева

Слоба го слави роденденот, семејството на Луна му испрати подароци

Слоба го слави роденденот, семејството на Луна му испрати подароци

Слоба денес го слави својот роденден баш на денот на финалето. После излегувањето на Матора, Џексон и Марко, Слоба добил многу подароци и честитки од фамилијата, пријателите, но и од фамилијата на Луна.

– Го ценам тоа што беше со мојата Луна во ријалити и тоа што не беше сама. Вие двајцата сте ја заслужиле целата среќа на светот – гласеше честитката на Гаги Џогани, додека од Анабела Атијас доби торта во облик на микрофон.

Останати вести од Радио Милева