Радио Милева

Славица Чуктераш примена во болница: Пејачката се повредила во својот дом

Славица Чуктераш примена во болница: Пејачката се повредила во својот дом

Пејачката Славица Чуктераш вчера доживеала несреќа во својот дом. Итно беше примена и хоспитализирана во Клиничкиот центар за очни болести во Нови Сад.

Сега Славица се огласи на социјалните мрежи и со фотографии ги загрижи своите фанови.

Како што може да се види, окото и главата се замотани во преврска.

„Дури сега болката малку попушти … Едноока“.

Таа ќе оостане во болница неколку дена за да не дојде до несакани компликации.

фото: Никола томиќ/инстаграм

Останати вести од Радио Милева