Мегафон
концерти

Славенички концерт на „Ареа“ засилени со „Ван Гог“ на 10 јуни во Битола

Славенички концерт на „Ареа“ засилени со „Ван Гог“ на 10 јуни во Битола

Продукцијата „Сцена“ го најави големиот славенички концерт на познатиот македонски рок бенд „Ареа“ кој ќе се одржи на 10 јуни на Ракометното игралиште во Битола. Но, тоа не е се! Продукцијата „Сцена“ подготвува двојна рокенрол забава. Истата вечер на истата сцена ќе гостува еден од најдобрите рок бендови во регионот – „Ван Гог“ од Србија.
Практично, овој концепт, кој обединува два култни рок бендови, во една вечер на иста сцена е ретка можност што не се пропушта!

„Набавете ги вашите билети навреме, бидејќи интересот е огромен“ – порачуваат организторите.