Радио Милева
Огледалце, огледалце... ја налути дивата

Скандал во „Ѕвездите на Гранд“: Саша Поповиќ и пушти снимка од почетокот на кариерата, а Карлеуша „полуде“ и го напушти снимањето!

Скандал во „Ѕвездите на Гранд“: Саша Поповиќ и пушти снимка од почетокот на кариерата, а Карлеуша „полуде“ и го напушти снимањето!

Јелена Карлеуша се појави на последното снимање на „Ѕвездите на Гранд“ во студиото во белградски Кошутњак во црна црна комбинација, закопчана од глава до петици, но набргу си замина.

Имено, таа и Марија Шерифовиќ се забавуваа во студиото заедно со Саша Поповиќ, кому не му беше лесно да се справи со двете омилени членки на жирито. Во еден момент Поповиќ сакаше да ја изненади  Карлеуша, арно ама, некако тоа не му појде од рака.

Имено, кога Поповиќ објави снимки од помладите денови и почетоците на пејачката, таа прво се фати за глава,  а потоа демонстративно стана и го напушти студиото!

Поповиќ сакаше да ја потсети Јелена на една од нејзините први изведби,  кога таа ја пееше песната „Оледалце“, по што на сннимањето настана опшата смеа!  Пејачката не беше воодушевена од ваквиопт развој нанастаните, па си ја зеде торбата и демонстративно го напушти студиото.

Останати вести од Радио Милева