Радио Милева

Скандал: Гола жена се вклучи во живо за време на телевизиско интервју (фото)

Скандал: Гола жена се вклучи во живо за време на телевизиско интервју (фото)
фото: принтскрин/јутуб

Гола жена се појави во информативна програма на ТВ каналот „Украина“.

Водителите во студио сакале во живо да го вклучат рускиот новинар Димитриј Еловски.

фото: принтскрин/јутуб

Поради проблем со звукот, Еловски не го слушнал прашањето кое се однесувало за состанокот на лидерите на Русија и Белорусија.

„Дали нешто се случува, не слушам ништо?“, изјави мажот, па во кадарот се појави гола девојка која се снимаше себеси.

фото: принтскрин/јутуб

Водителите по овој скандал одлучија да го прекинат вклучувањето.

„Ќе се обидеме подоцна да го контактираме Димитриј, сега технички не е подготвен“, изјавија водителите.

Останати вести од Радио Милева