Радио Милева

Сите занемеа: Јелена Карлеуша дојде гола на снимање! (ФОТО)

Сите занемеа: Јелена Карлеуша дојде гола на снимање! (ФОТО)

 

Јелена Карлеуша повторно се потруди сите да зборуваат само за неа.

На снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ дошла во потполно проѕирен фустан.

Во такво издание, сите имаа можност да го видат голиот задник и градите на Карлеуша.

Останати вести од Радио Милева