Љубов и Секс

Сите осамени жени „паѓаат“ на овие излитени машки шеги: Еве на што не треба да наседнувате!

Сите осамени жени „паѓаат“ на овие излитени машки шеги: Еве на што не треба да наседнувате!

Факт е дека многу жени денес, дури и оние кои се исклучително паметни и многу убави, во суштина се осамени.

Како такви, тие се одлична мамка за разни машки манипулации. Како по правило, не се свесни за тоа, но бидејќи се ранливи и желни за внимание и нежност, лесно паѓаат на машки трикови и замки.

Сè уште не сум подготвен за врска, но можеме да се „дружиме“ и да се забавуваме…

Многу жени ќе паднат на ова, во надеж дека тој наскоро ќе стане подготвен за врска. Секако дека не – никогаш!

Не сакам секс, само сакам да разговараме

Да секако. Ова е класична машка „замка“ која обично завршува со секс.

Целта на овој трик е жената веднаш да помисли дека е посебна за него и дека тој не сака секс од неа, туку нејзиното духовно богатство.

Имам многу работа, но наскоро ќе ти се јавам

Тој веројатно не сака да ве види, само купува време

Никогаш не сум сретнал девојка како тебе

Знајте дека тоа им го кажува на сите што ќе ги сретне и поради тоа сите се чувствуваат толку посебно. Не наседнувајте!

извор: попара.мк