Радио Милева
турбулентно

„Сите фраери ме изневеруваа“: Алка Вуица отвори душа за љубовното минато

„Сите фраери ме изневеруваа“: Алка Вуица отвори душа за љубовното минато
фото:алка вуица/инсатграм

Пејачката Алка Вуица отсекогаш важела за сериозна заводничка, но, како што сега признава, тоа не и помогнало многу во љубовните врски, бидејќи на крајот секогаш била оставена сама.

– Многупати сум ја простила измамата. Мислам дека сите мои дечковци ме изневеруваа. Имав турбулентен живот, но интересен. Ми се допаѓаат таквите измамници, очигледно. Рокерите беа момци, во моето време. До денес повеќе би избрала музичар отколку фудбалер. Ги сакам, ние сме уште еден рај. Кога ќе ја земе гитарата и ќе ми свири… нив! – изјави Алка Вуица.

Нејзина прва љубов беше тапанарот на групата „Сребрени крила“ – Ади Караселимовиќ. Откако раскинале, таа ги запознала Горан Бреговиќ и Бајага.

Медиумите шпекулираа дека тоа се нејзини љубовници. Бајага дури и посвети две песни „Ќути“ и „Од другата страна на перницата“.

фото:инстаграм/алка вуица

Останати вести од Радио Милева