Радио Милева
не се добредојдени

Синот на Марина Туцаковиќ подготвил „црна листа“ за комеморација на текстописецот: Некои естрадни личности нема да може да присуствуваат?

Синот на Марина Туцаковиќ подготвил „црна листа“ за комеморација на текстописецот: Некои естрадни личности нема да може да присуствуваат?

Комеморацијата за Марина Туцаковиќ е закажана за 24 ноември, а главен организатор е нејзиниот син Лаќа.

Како што пишува „Стар“, тој веќе ангажирал екипа која се ќе организира, а наводно тој ќе се погрижи и некои познати да не присуствуваат на комеморацијата.

-Искрено, не знам што прави Лаќа, освен што беше во Собранието да бара дозвола за комеморацијата. Тој им даде задача на луѓето кои му помагаат и веќе се подготвува. Дури и знам на кого праќа покани, а кој нема да го покани на тој ден. Тој се ќе објави на социјалните мрежи“, вели Фута.

Блиска пријателка на Марина вели дека Лаќа нема да дозволи на сите да присуствуваат на комеморацијата.

-Кога зборувавме за салата за комеморацијата, Лаќа кажа дека сака да биде сала каде што не може секој да влезе. Не сака падобранци, тоа нема да го толерира по цена на скандал. Ми објасни дека сите кои ќе треба да се појават ќе бидат поканети и известени,  но и ми нагласи дека има “црна листа“. Нема лутење, многу естрадни уметници ќе се изненадат“, вели пријателката на Лаќа.

Потсетување, Марина Туцаковиќ почина по борбата со опасната болест.

фото: Дамир Дервишагиќ/инстаграм/Стефан Стојановиќ/ Филип Плавчиќ/инстаграм/Стефан Стојановиќ/курир.рс/ Лука Шараќ

 

Останати вести од Радио Милева