Радио Милева
„силиконите ти се како автомобил, ги менуваш кога имаш пари“

Силиконите и попуштија: Пејачката Мина Костиќ по 10 години оди на ремнот

Силиконите и попуштија: Пејачката Мина Костиќ по 10 години оди на ремнот
фото: николс томиќ

Пејачката Мина Костиќ освен тоа што е позната по својот добар глас, таа е позната и по нејзините бујни гради.

Костиќ откри дека во последен период нејзините силикони попуштиле, па наскоро оди на ремонт.

„Се знае дека имам силикони и јас тоа никогаш не го криев. Мора наскоро да одам на ремонт бидејќи речиси поминаа 10 години, па малку попуштија“, изјави Костиќ.

фото: ата имагес

Таа се потсети на зборовите на нејзинит пластичен хирург кој ги споредил градите со автомобил.

„Мојот доктор убаво ми кажа, со силиконите е како со автомобил, ги менуваш кога имаш пари“, изјави Мина.

Кога станува збор за нејзиниот стајлинг, пејачката вели дека не мака да носи и евтини работи.

фото: ата имагес

„Важно ми е да имам добра торба и квалитетни обувки, останатото не ми е важно. Носим накит од 150 и 300 денари и вопшто не изгледа така, па што ми фали?“, заклучи пејачката.

Останати вести од Радио Милева