Љубов и Секс

Што вели роденденот за вашиот сексуален живот? Еве кога се родиле најстрасните луѓе!

Што вели роденденот за вашиот сексуален живот? Еве кога се родиле најстрасните луѓе!

Секој месец на раѓање носи со себе нов и различен сензибилитет на личноста.
Месецот на раѓање може да каже многу за вашата личност, барем така велат астролозите. А каква е врската помеѓу месецот на раѓање и сексуалните активности, погледнете во текстот подолу.

Какви сте во креветот?

Јануари

Луѓето родени во јануари ќе бидат малку поконзервативни кога станува збор за вистинско поврзување со некого. Но, кога некој ќе им се допадне, ќе бидат многу упорни да го остварат тоа. Родените во јануари се еден од најперверзните знаци. Не би мислеле така, но тие се оние кои можат да одговараат на луѓето родени во ноември во кревет.

Февруари

Луѓето родени во февруари се авантуристи. Имаат многу страсти, но за да дојдете до тоа, треба да работите напорно околу нив. Тие се фокусираат на причините и поголемата слика, но навистина треба да се обидете да ги натерате да се поврзат емотивно. Не е дека не можете да се поврзете емотивно, но подобро е да бидете подготвени да работите на тоа.

Март

Луѓето родени во март сакаат да поминуваат време во кревет. За нив, сексот е многу интензивен и врзан бидејќи му даваат на партнерот се што имаат и честопати го водат сексот кон нови духовни димензии.

извор: екран.мк