Љубов и Секс

Што е бакнеж на виножито? Вежбајте го на пријатен и безбеден начин

Што е бакнеж на виножито? Вежбајте го на пријатен и безбеден начин

Кога станува збор за сексуалноста, има стотици куриозитети, па ви пренесуваме една прилично контроверзна практика

Во однос на сексот и сексуалноста никој не го има последниот збор. Постојат различни техники, трендови, можности за експериментирање во сексуалноста. Меѓу опсегот на опции, се појавува бакнежот на виножитото. Ако сте љубопитни, но ако никогаш не сте слушнале за тоа, ќе ве запознаеме со една контроверзна практика.

Бакнежот на виножитото е практика која најчесто ја вршат мажи и жени, иако може да се направи на различни начини. Но, акцентот е на хетеросексуалниот однос бидејќи целта на бакнежот е да се измеша спермата со менструацијата.

Идејата е орален секс во поза 69, односно тој на неа и таа на него во исто време. Плус девојката мора да има менструација. И двајцата се обидуваат да ја достигнат кулминацијата, а потоа се бакнуваат со течностите на другиот во устата, создавајќи мешавина од бои за време на бакнежот.

Ова може да се направи помеѓу парови од ист пол, единствената разлика е во тоа што нема да биде шарено, бидејќи е истата течност. Но, начинот на кој тоа се прави функционира во сите видови врски.

Секс и менструација?

Сексот за време на менструацијата е контроверзна, но вообичаена практика. Многумина можеби се згрозени, но многумина го сакаат тоа, па дури и наоѓаат придобивки во тие денови од месецот.

извор:попара.мк