Радио Милева

Шокантни обвинувања: Зорица Марковиќ крадела од гостите во кафеана!?

Шокантни обвинувања: Зорица Марковиќ крадела од гостите во кафеана!?

Во реалното шоу „Задруга“, Луна Џогни води војна со Зорица Марковиќ, додека пак надвор од реалното шоу мајката на Луна и нејзин близок пријател, композиторот Мирко Гаавриќ имаат шокантни обвинувања за пејачката.

Тие откриваат дека Зорица не ја платила својата најпозната песна на композиторот и дека крадела работи од гостите во кафеаната.

Останати вести од Радио Милева