Радио Милева

Шијан се фатил за микрофонот да прослави за синот, а Вељко си заминал 30 минути по доаѓањето – тоа што му го порачал не можел да го издржи

Шијан се фатил за микрофонот да прослави за синот, а Вељко си заминал 30 минути по доаѓањето – тоа што му го порачал не можел да го издржи

Мирко Шијан вчера во својот дом направи голема прослава по повод раѓањето на синот, а на прославата се појави и Вељко Ражнатовиќ.

Шијани не ја криеше среќата по станувањето на татко, па цело време во текот на славењето и изразуваше љубов на Бојана и новородениот син Зоран, а покрај него цело време беше неговата мајка Гоца Божиновска, сестрата на Бојана, Наташа, како и нејзината мајка Даниела.

Откако се запалија баклите, засвиреа трубачите, Мирко се фати и за микрофонот, по што следувало вистински пресврт на прославата.

Имено Вељко Ражнатовиќ кој пристигна меѓу последните на прославата си заминал и прв од истата.

Меѓу него не беше присутна ниту Богдана, по што сите се запрашаа што се случува.

Вељко наводно си заминал од прославата по само 30 минути, а причината засега не е позната.

Инаку Мирко пред да дојде Вељко наводно му порачал, „нема Ражнатовиќ да ми одредува како да славам“, а дали тоа била причината за неговиот ваков однос спрема другарот и баџанак останува да видиме.

Останати вести од Радио Милева