Радио Милева

Шерон Стоун по 17 години прозбори за трагедијата: Повеќе не се плашам од смртта, тоа е убава работа!

Шерон Стоун по 17 години прозбори за трагедијата: Повеќе не се плашам од смртта, тоа е убава работа!

Шерон Стоун во 2011 година доживеа крвавење во мозокот, а како што вели самата таа вечер била до рајот и се вратила назад.

За магазинот „Closer Weekly“, познатата пејачка откри како успеала да се избори и да опорави од овој немил настан.

„Се чувствував како да сум умрела. Бела светлина како да се спушти врз мене и некако почнав да чекорам во таа светлина“, објаснува актерката.

Во 2001 година, Стоун живееше во Сан Франциско, заедно со нејзниот сопруг со кого се разведе во 2003 година.

„Тоа многу ми влијаеше на мене, повеќе ништо нема да биде исто. Повеќе не се плашам од смртта и морам да кажам на луѓето дека тоа е многу убава работа која смирува“, вели Стоун.

Останати вести од Радио Милева