Радио Милева

Северина поради Милан Поповиќ го нападна судијата, а тогаш следеше ладен туш за пејачката!

Северина поради Милан Поповиќ го нападна судијата, а тогаш следеше ладен туш за пејачката!

По низата судски пресуди кои резултираа до тоа да Милан Поповиќ и Сверина Којич добијат рамноправно родителство над нивниот син Александар, пејачката побара исклучок од судот кој учествуваше во процесот на некогашните невенчани сопружници.

Имено, Северина невела дека општинскиот суд во Загреб е во конфликт со неа, и дека постои пријателски однос меѓу судијата и Милан Поповиќ, така што судијата донел низа незаконски одлуки на штета на малолетното дете.

Судот пак,  острите оптужби од пејачката ги изнесе како исклучиво мислење само на Северина, кое не докажува дека некој го поткупува. Севе своето тврдење навистина не успеала да го аргументира.

Ова беше уште еден безуспешен напад на Северина Којиќ кон Милан Поповиќ кој уште од почетокот на судскиот процес се труди да го доведе како што вели во корист на нивното дете.

Останати вести од Радио Милева