Радио Милева
„не сакав да биде објавена мојата интима“

Северина по 17 години проговори за експлицитното видео од јахтата: „Шест месеци не излегов од дома“

Северина по 17 години проговори за експлицитното видео од јахтата: „Шест месеци не излегов од дома“
фото: Инстаграм/северина

Северина во интервју за „Недељник“ зборуваше за насилството, приватвните борби, Милена Радуловиќ и актерките кои изнесоа болни моменти од својот живот.

Меѓутоа, таа проговори и за своето екслпицитно видео од јахтата кое беше објвено во 2004 година, а не кое е со својот тогашен партнер Милан Лучич.

Многумина мислеа дека пејачката намерно го објавила видеото заради маркетинг, но таа тврди дека тоа не е така.

фото: Инстаграм/северина

„Никогаш не барав да биде објавена мојата интима. Тоа е голем шок. Тогаш дадов две интервјуа и тоа беше тоа. Беше тешко, не преживеав. Но ете, и ден денес за некои тоа е забава. Па кога нема што да прават го спомнуваат тоа несреќно видео од јахтата“, вели пејачката.

Сепак, овој период не отсекогаш и бил смешен и поминала низ тежок период.

фото: Инстаграм/северина

„Тогаш шест месеци не излегов од дома. Прво беше сожалување, па осуда дека тоа сама сум го пратила да се објави поради популарност“, вели Северина за „Недељник“.

Останати вести од Радио Милева