Радио Милева

Сестрата на Лука Лазукиќ распали по него и напиша поддршка за Беквалац!

Сестрата на Лука Лазукиќ распали по него и напиша поддршка за Беквалац!

Сестрата на Лука Лазукиќ, кој пред неколку дена беше обвинет дека физички ја нападнал својата сопруга, пејачката Наташа Беквалац, Ана Калиниќ, повторно се огласи на Фејсбук. Таа вели дека има потреба да нагласи дека не се чувствува како негова сестра.

-Престанете да ме нарекувате негова сестра во медиумите, во документите на република Србија се викам Ана Калиниќ, нема да ви кажам каква работа имам и јас веќе 10 години во регионалните медиуми сум сопругата на политичарот др Драган Калиниќ, а Лука изгради име пред неколку месеци од бракот со Наташа Беквалац, која од мали нозе има успешна кариера, а тој не знам со што се занимава. Беше кошаркар. Колку пати и да ме наречат негова сестра, јас тоа ќе го демантирам, пишува таа.

Во другиот статус кој го напиша на споменатата социјална мрежа, таа го изнесе својот став за женската солидарност, па сите тоа го протолкуваа како поддршка за Наташа.

-Ако некој може да разбере и да поддржи жена – тоа ер жена. Секоја жена заслужува да биде среќна и сакана и мажот да и симнува ѕвезди од небо. Секоја, пишува Ана меѓу другото.

фото:pink.rs

Останати вести од Радио Милева