Радио Милева
папараци шоу од под бина

Сенидах во незгодни пози: Пејачката беше на бината над нив, ама папараците ја фатија одоздола (ФОТО)

Сенидах  во незгодни пози: Пејачката беше на бината над нив, ама папараците ја фатија одоздола (ФОТО)

Позната по нејзиниот длабок глас и уникатен изглед, словенечката пејачка и раперка со босанско потекло Сенида(х) настапи во Белград, каде десетици илјади луѓе „почести“  со своите хитови.

Оние во првиот ред можеа да видат и нешто повеќе од обично шоу.

Имено, Сенидах излезе на сцената во машка јакна под која носеше само маичка, така што на фотографите во првите редови  им беше лесно да снимат фотографии во пози, што веројатно Сенидах не би ги ни покажал намерно, но…

 

Останати вести од Радио Милева