Радио Милева
дракула метода

Сенидах се подложи на „вампирски третман“: За „Ноќта на вештерките“ сите се маскираа, а пејачката се подмладуваше… со сопствената крв! (ФОТО)

Сенидах се подложи на „вампирски третман“: За „Ноќта на вештерките“ сите се маскираа, а пејачката се подмладуваше… со сопствената крв! (ФОТО)

Словенечката поп пејачка со босанско потекло Сенида Хајдарпашиќ, попозната  како Сенидах објави фотографија со која шокираше многумина.


Имено, многумина од познатите и славни личности се маскираа за „Ноќта на вештерките“, додека а Сенида ја искористи можноста таа вечер да се подложи на таканаречен „вампирски третман“.

Инаку, овој третманот станува сè попопуларен, а познатите дами се подложуваат на оваа метода за да ја подмладат кожата, особено онаа на лицето. Постапката се изведува така што се вади од сопствената крв, по што третманот и го диобил името – „вампирски“!

Останати вести од Радио Милева