Радио Милева

Секс видеото и ја уништи криерата, сопругот и прости, а оваа ѕвезда на „Гранд“ сега е непрепознатлива

Секс видеото и ја уништи криерата, сопругот и прости, а оваа ѕвезда на „Гранд“ сега е непрепознатлива

Пејачката Сања Стојановиќ во 2007 година се појави во „Ѕвездите на Гранд“, а иако се надеваше дека ќе оствари успешна кариера, се падна во вода кога во јавноста исплива нејзина секс снимка со поранешното момче.

За експлицитните сцени се пишуваше многу, а се појавија и шпекулации дека ги објавил нејзиниот поранешен.

Сања не сакаше да потврди или демантира, а она што беше сигурно, е дека ваквата афера и наштети во кариерата.

Последен пат, Стојановиќ се појави во јавноста кога во 2010 година учествуваше во реланото шоу „Фарма“, а сега е физички доста сменета во однос на почетоците кога се појави.

Многумина мислеа дека сопругот нема да и прости за скандалот кој се случи, меѓутоа тие се уште се во брак и имаат две деца, а некогашната пејачка ја остави музиката и отвори салон за убавина.

Останати вести од Радио Милева