Љубов и Секс

Секс поза за вечерва: Ножички (18+)

Секс поза за вечерва: Ножички (18+)

Оваа секс поза е вистинско освежување во сексуалниот живот и немојте да ја одложувате.

Во „ножички“ жената лежи на грб веднаш до партнерот кој лежи или се потпира странично, свртен кон партнерката.

Позата не е комплицирана, а се покажува како одличен стимулатор на Г и А точките. Во оваа положба, мажот е оној кој е активен.