Љубов и Секс
троши многу калории

Секс поза „пајак“ – со бавни движења доведете ја партнерката до лудило (18+)

Секс поза „пајак“ – со бавни движења доведете ја партнерката до лудило (18+)

Станува збор за секс поза која е идеална за мажите што се пониски од партнерката, затоа што партнерите се наоѓаат во позиција каде височината не е важна, а кај партнерката предизвикува стимулација на предниот вагинален ѕид и може да ја зголеми возбудата.

Оваа секс поза е одлична за загревање, на почетокот на интимниот чин, а можете да направите да се чувствувате поудобно, доколку ставите перница под задникот на партнерката.

Партнерот седнува со свиткани коленици и се држи со рацете зад него, додека партнерката седнува наспроти него и ги протнува нозете над неговите. Притоа, таа треба да биде во полулежечка положба и да се држи на дланките и подлактиците.

Целосно позата наликува на пајак, па оттаму и го добила името.

Погледнете ја илустрацијата: