Љубов и Секс
не е комплицирана

Секс поза „лазања“ – Не е толку комплицирана колку што звучи, а нуди незаборавно задоволство (18+)

Секс поза „лазања“ – Не е толку комплицирана колку што звучи, а нуди незаборавно задоволство (18+)

Ако сакате да го зачините интимниот живот, тогаш на менито можеби треба да ја вметнете секс позата „лазања“.

Не е толку комплицирана како што звучи, а може да обезбеди незаборавно задоволство за двајцата партнери – дозволува длабока пенетрација, но и интимност.

Секс позата „лазања“ е идеална за оние на кои им се допаѓа „кучешката“ секс поза, но нуди поголема блискост и интимност меѓу партнерите – слично како секс позата „лажичка“.

Партнерката легнува на креветот, а потоа го крева горниот дел од телото и се држи на рацете, додека партнерот доаѓа одзади и ја имитира позицијата на партнерката, а неопходно е нивните тела што е можно повеќе да се допираат.

За поголема стабилност и подлабока пенетрација, можете да го потпрете стомакот на партнерката со перница, а со оглед на тоа што деловите на телата се во постојан контакт, целата поза наликува на два слоеви од лазања.

Погледнете ја илустрацијата: