Љубов и Секс

Секс поза „дрвено коњче“ за брза стимулација на Г-точката (18+)

Секс поза „дрвено коњче“ за брза стимулација на Г-точката (18+)

Едноставна, а стимулирачка секс поза која ќе донесе вистинско задоволство и брз финиш на двајцата партнери.

Секс позата „дрвено коњче“ е одлична за интимен контакт со очите меѓу партнерите и за стимулација на Г-точката.

Жената седнува меѓу нозете на мажот и со свиткани колена ги става нејзините нозе зад неговиот грб.

Рацете ги потпира зад себе, а рацете на мажот се на женската половина.

Двајцата партнери почнуваат да се лулаат еден кон друг.

Со ваквата поставеност на партнерите брзо се стимулира Г-точката.

Притоа, двајцата можат да ја контролираат длабочината на пенетрацијата, додека се гледаат во очи.