Радио Милева
Панорама ди... папараци:

Секс-бомбата се опушти премногу уште пред журката и да започне! (ФОТО)

Секс-бомбата се опушти премногу уште пред журката и да започне! (ФОТО)

За моделот Деми Роуз таа вечер беше една од оние кои тешко се заборават. Имено, британската секс-бомба присуствувала на еден настан во Лондон, за кој таа се дотерала на начин  на кој ретко која жена би се осмелила, па пристигнала однапред „подготвена“ за забава.

Деми носела фустан што  повеќе открива отколку што  покрива. Без градник, со длабоко деколте, проблемите веднаш почнале.

Обидувајќи се да излезе од автомобилот, а да ги сочува немирните, бујни гради да не „истрчаат на виделина“, Ружа не успеа да го сокрие просторот меѓу препоните од блицевите и објективите на фоторепортерите…

Останати вести од Радио Милева