Радио Милева
тесна кожа

Сека Алексиќ – „тути атрибути“: Ги зумираше градите до најситната пора! (ФОТО)

Сека Алексиќ – „тути атрибути“: Ги зумираше градите до најситната пора! (ФОТО)

Имено, таа објави фотографии на кои позира во црно- црвен фустан, кој ги истакнува сите нејзини физички атрибути, особено оние, најсилните – нејзините огромни гради.

Овој пат Сека ги покажа во толку крупен кадар, од кој дури и се гледаат и порите на кожата.

За Алексиќ какао и за пречиси целата балканска естрада очигледно најважно за добар маркетинг е голотијата.

Tоа го докажува и на дело со бројните разголени фотографии на својот Инстаграм профил, каде секојдневно ги бомбардира и своите следбеници и медиумите со разголени фотографии… до најситна пора!

Останати вести од Радио Милева