Радио Милева

Сека Алексиќ повторно ќе стане мајка!

Сека Алексиќ повторно ќе стане мајка!

Пејачката минатата година стана мајка на Јаков, а сега сака повторно да се реализира во улогата на родител, па работи на тоа идната година да добие уште едно дете.

Сека Алексиќ во емсијата „Ами Џи шоу“ открива дека се подготвува повторно да биде мама, но преку вештачко оплодување.

-Тој процес трае месец дена, а кон почетокот на следната година ќе ги знаеме резултатите, вели пејачката, која секогаш отворено зборува на таа тема.

Огњен ја праша дали може во тој процес да се одредат некои особини на детето.

-Сакаш на пример сини очи. Може ли тоа?, праша Огњен

-Секако дека не може, но тоа не е најважно, одговори таа.

Останати вести од Радио Милева