Љубов и Секс
само за искусни

Седум пози што ги знаат само оние што се искусни во секс и мора да ги пробате барем еднаш во животот (18+)

Седум пози што ги знаат само оние што се искусни во секс и мора да ги пробате барем еднаш во животот (18+)

Одредени луѓе сакаат да се покажат што умеат во секој аспект од животот, но и во сексот. Овие секс пози се наменети токму за нив, затоа што сигурно ќе го изненадите партнерот, но и ќе покажете што знаете и умеете.

Со некои од овие пози ќе ја покажете својата издржливост и ќе го излудите партнерот целосно, а добро е да ги пробате барем еднаш за да знаете за што се работи.

Погледнете кои секс пози треба да ги знаат вистински искусните:

Јавање на страна

Завртена каубојка

Нозе горе

Приклучок

Мост

Рак

Куче со три нозе

 

извор: crnobelo.mk