Радио Милева
Задруга или штала?

Се’ за љубов: Слоба и призна на девојка му Луна дека сакал да прдне пред неа, а нејзината реакција ќе ве шокира! (ВИДЕО)

Се’ за љубов: Слоба и призна на девојка му Луна дека сакал да прдне пред неа, а нејзината реакција ќе ве шокира! (ВИДЕО)

Ете и тоа се случи во реалното шоу „Задруга“. Додека Слоба и Луна лежеа и се галеа  на каучот,  се случи една,  според едни симпатична, а според други, (не)пријатна ситуација. Имено, Радановиќ и призна на својата девојка дека сакал да прдне пред неа.

“Леле, за малку  ќе прднев пред тебе” – и се обрати Слобо на Луна. Но, тоа нејзе како да не и пречеше.

„Прдни, брате! Излези надвор, испрди се, па  врати се назад“ – смеејќи се одговори Луна, а потоа додаде: „Јас не би гадела. Ти си мој и се’ што ќе направиш мене  ми е преслатко“ – додаде  Луна Ѓогани.

Останати вести од Радио Милева