Живот и Стил

Се топи во уста: Колач од гриз и пекмез

Се топи во уста: Колач од гриз и пекмез

Направете мек и вкусен кола, со гриз и пекмез.

Подготовката е лесна и е прикажана во видеото, не ви треба многу труд, а вкусот е сензационален.

Извор: Готви.мк