Радио Милева
нов член во Новата Година

Се слави наголемо во семејството Роквиќ: На пејачот му се роди ќерка (фото)

Се слави наголемо во семејството Роквиќ: На пејачот му се роди ќерка (фото)

Пејачот Марко Роквиќ и неговата сопруга Сара Остер Роквиќ добија второ дете – девојче на кое му дадоа име Драга.

Нивното семејство стана побогато за уште еден член, а убавата вест ја сподели Славица Роквиќ на својот Инстаграм профил.

„Добредојде драга, радост на баба. Нашиот тим доби големо засилување“, напиша Славица, а потоа ја објави и фотографијата на Марк на која се гледа дека ја искинале кошулата на гордиот татко.

Драга е српско женско име кое потекнува од придавката драг, во преносна смисла да се биде драг на срце.

Потсетуваме, Сара во текот на летото најави дека нивното семејство ќе порасне за уште еден член.

Останати вести од Радио Милева