Радио Милева
Се нижат честитки

Се слави наголемо во семејството на Аца Лукас: Штркот слета, се роди наследникот Вуксановиќ

Се слави наголемо во семејството на Аца Лукас: Штркот слета, се роди наследникот Вуксановиќ

Пејачот Аца Лукас по вторпат стана дедо. Неговиот син Лазар доби син кој го крстил по дедо му.

– Ви благодарам многу за желбите, ова е најсреќниот ден во нашиот живот. Сопругата е одлична, се помина добро. Таа е исцрпена, но полека сè се стабилизира. Синот го доби името по неговиот дедо и добил највисоки оценки од докторот. Овде славиме со семејството, а бебето плаче по цел ден – изјави Лазар за Курир.рс додека во позадина свиреше музика.


Внукот на Аце Лукас го добил името Вуксан.

Останати вести од Радио Милева