Радио Милева

Се сеќавате ли на пејачката која се прослави со филмот за возрасни – еве како изгледа денес!

Се сеќавате ли на пејачката која се прослави со филмот за возрасни – еве како изгледа денес!

Пејачката Сања Стојановиќ во 2007 година учествуваше во музичкото шоу “Ѕвездите на Гранд“.

Во екот на популарноста се појави порно видео на кое пејачката го задоволува бившото момче. Тоа видео од една страна и помогна на пејачката да се зборува за неа, а од друга страна и одмогна бидejќи се повлече од сцената.

Во 2010 година учествуваше во реалното шоу „Фарма“ , а потоа повторно исчезна.

Денес таа има две деца и изгледа вака:

фотo: Фејсбук

Останати вести од Радио Милева