Радио Милева

Се сеќавате ли на Кристина Мандарина? Потроши 3 500 евра на естетски корекции и изгледа како друга личност (ФОТО)

Се сеќавате ли на Кристина Мандарина? Потроши 3 500 евра на естетски корекции и изгледа како друга личност (ФОТО)
фото: инстаграм

Атркативната Кристина Пенава или позната како Кристина – Мандарина од Хрватска го привлече вниманието на јавноста  како атрактивна продавачка на мандарини, а во последните неколку месеци не беше толку присутна во медиумите.

Судејќи по новите фотографии на социјалните мрежи, Кристина направила неколку естетски корекции на лицето.

фото: инстаграм

Освен тоа, таа сега има и кркмии, а и потполно различен изглед.

фото: инстаграм

Покрај новиот изглед, изгледа дека Кристина Мандарина има ново момче бидејќи постојано на социјалните мрежи објавува фотографии со мистириозен маж на кој го крие лицето.

фото: инстаграм

Како што пишуваа медиумите, продавачката на мандарини за корекција на усните, носот и веѓите, како и за надоградба на косата потрошила 3.500 евра.

Останати вести од Радио Милева