Радио Милева
честитки

Се роди Зоран Шијан: Mирко и Бојана го добија првото дете

Се роди Зоран Шијан: Mирко и Бојана го добија првото дете

Синот на Гоца Божиновска, Мирко Шијан и неговата партнерка го добија синот Зоран Шијан.

Тие јавноста за овие радосни вести ја известија преку Инстаграм.

Гордиот татко ведаш се пофали на социјалните мрежи.

„Се роди Зоран Шијан“, напиша Мирко на социјалните мрежи и додаде колку ја сака Бојана.

„Ја сакам најмногу на свет“.

Мирко заедно со неговата мајка Гоца Божиновска и неговата избраничка ќе живеат  во вилата во Сурчин.

Останати вести од Радио Милева