Радио Милева

Се предомисли: Наташа Беквалац донесе одлука која ќе ги изненади сите!

Се предомисли: Наташа Беквалац донесе одлука која ќе ги изненади сите!

Наташа Беквалац по судскиот процес со сопругот Лука Лазукиќ одлучи својот живот да го продолжи во Белград.

Иако беше подготвена да го напушти станот на Дедиње и да замине на имотот во Ченеј, сепак се предомисли.

– Таа најмногу сакаше да го напушти Белград и заедно со нејзиното семејство да ужива на имотот. Беше подготвена да ја жртвува својата кариера за човекот кој го сака. Станот на Дедиње требаше да го изадава, а на настапите низ Србија да патува од Ченеј. Иако сите ја советуваа да остане во Белград, кој што е центар на сите случувања, дека ќе и биде напроно да патува, Ната беше сигурна во својата одлука. Сакаше сеемеен мир, а на тој начин да му покаже  на сопругот колку и е важен животот во заедница, вели близок извор.

Иако планираше својот живот да го продолжи на имотот покрај Нови Сад, изворот открива дека ситуацијата драстично ќе се промени.

– Имаше неколку понуди за станот на Дедиње, некои сакаа да го купат. Но, по скандалите и по разговорите со семејеството, сфати дека не треба да го направи тоа. Сите ја советуваа да продолжи да живее во Белград, а на имотот да оди кога ќе има слободно време, вели изворот.

Пред да се случи немилиот настан, односно пред сопругот Лука Лазуќиќ физички да ја нападне, Наташа започнала со подготвките за новиот албум. За жал, овие обврски ќе мора да ги одложи.

фото: Србија данас

Останати вести од Радио Милева