Радио Милева
го замолче

Се пофали дека ја гледал во филмче за возрасни, а Маца – Дискреција го „закопа“ со одговорот! (ФОТО)

Се пофали дека ја гледал во филмче за возрасни, а Маца – Дискреција го „закопа“ со одговорот! (ФОТО)

Одговарајќи на прашања на нејзините обожаватели и следбеници на социјалните мрежи, Маца – Дискреција вчера  шокираше еден од нив, кој тврдел дека го гледал нејзиното приватно видео за возрасни.

„Го гледав твојата порно снимка, со некопј лик… Траеше три минути“ – и пишува на Маца, а босанската старлета на нејзин начин му одговори. Брутално и директно, го „закопа“:

„Тоа е фотомонтажа. Јас немам порно. Се’ уште ќе мора да се мачите со др*ање“! –  стави точка на шпекулациите  околу нејзиното секси филмче, Дискреција.

Останати вести од Радио Милева