Радио Милева

Се огласи по бројните шпекулации: Викторија Бекам прозбори за разводот!

Се огласи по бројните шпекулации: Викторија Бекам прозбори за разводот!

Викторија и Дејвид Бекам заедно се 19 години, а во медиумите недоамна се појавија шпекулации дека се разведуваат.

Обложувалниците започнаа со опклади откако се појавија твитови кои наговестуваа дека Бекамови се разведуваат.

Меѓутоа, тие овие шпекулации ги демантираа со заедничка фотографија и изјава.

„Благословена сум што имам прекрасен сопруг, убави, здрави и среќни деца, изјави популарната креаторка и истакна дека покрај сите обврски тие знат да си најдат време за себе.

„Дејвид и јас нема што да докажуваме. Се сакаме, силни сме  и се подржуваме и како партнери и како родители, заврши Викторија.

фото:реутерс

Останати вести од Радио Милева