Радио Милева
лошо е

Се огласи и помошничката на Марина Туцаковиќ: „Не е добро, прима инфузија“

Се огласи и помошничката на Марина Туцаковиќ: „Не е добро, прима инфузија“

 

Марина Туцаковиќ која со години се бори со опасната болест, не се чувствува добро, а нејзиниот син преку Твитер побара помош истакнувајќи дека неговата мајка не може да дише.

Брзата помош на приватна болница пристигнале пред домот на Марина и брзо влегле во домот на познатиот текстописец, пренесуваат српските медиуми.

„Марина, моментално прима инфузија. Знаете таа е болна, лошо е, но се надеваме дека се ќе биде добро“  вели жената која работи кај Марина.

На прашањето дали Марина има корона, таа одговорила: „Кој ти знае“

.

„Одиме во црква да запалиме свеќа и да се помолиме за Марина“, изјави синот на Туцаковиќ

Медицинскиот персонал не биле расположени да откријат како се чувствува Марина.

фото: курир.рс

Останати вести од Радио Милева